Permanent fransk med LCN Glass gel - Black jack + nail art

 
Jag ÄLSKAR LCN Glass gel! Det är så fantastiskt snyggt och nu har jag inhandlat 3 nya färger - Peacock blue som jag visat tidigare, och denna svarta och en vit. De är så himla snygga, nästa gång jag förlänger mina ska jag använda den vita helt klart!
 
Här har jag byggt ut med mallar (som man gör med glass gel) och lagt in svarta paljetter av 2 olika slag - runda med hål i samt för att markera fria randen svart glitter som skimrar i olika nyanser, i materialet. Sist använde jag Glaze gel Mystique för lite skimmer.
 
Jag kallade dem för mina "begravnings naglar" då jag hade dem på min morfars begravning, jag ville ha något dovt men ändå snyggt som matchade min svarta klänning. Det kändes inte passande att ha något färgglatt, som jag annars föredrar.
 
Jag vet inte hur det är med er men när man träffar en massa släkt och vänner till familjen som man inte sett på länge, då blir jag nervös, och för mig hjälper det att göra något speciellt, t.ex nail art, för att stärka mig själv.
Och det är ett lättsamt samtalsämne när man egentligen är ledsen.
 
 
Det var en väldigt värdig och fin begravning och jag måste säga att prästen gjorde ett fantastiskt jobb, väldigt fina, välvalda ord om morfar. Särskilt om att ens styrkor i andra sammanhang kan bli till ens svagheter vilket ju är väldigt tänkvärt.
Förlåt om jag blev lite personlig, men så blir det ibland. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
T

Gillar den personliga touchen. Beklagar sorgen. Jag begravde min morfar för ett par år sen, en tuff vecka.

Svar: En del av livet tyvärr. Tack.
Anna - Naglar naglar naglar...