... fler bilder...

Publicerat: 2011-08-28 | 20:33:14 i Naglar


Permanent nail art - fyllning med glassgel och 3D gel

Publicerat: 2011-08-28 | 16:47:43 i Naglar

Idag var det 3 veckor sedan jag fixade mina naglar, och även om de var i ett gott skick så hade jag så pass mycket utväxt att jag (perfektionist som jag är) ville fixa till lite.
Jag byggde in blå glassgel som en våg av blått över nageln och mjuka svarta linjer med LCN 3D gel och avslutade med LCN Glaze gel noble shine blå, snyggt blått skimmer. Sist, för extra glans, ett lager LCN Super hardener.
När det torkat målade jag svarta prickar med LCN akrylfärger.
Och LCN turkos glitterliner.

Här är resultatet:

LCN Fruit & Yoghurt

Publicerat: 2011-08-28 | 11:27:51 i Allmänt

Idag testade jag LCN's handkräm Fruit & yoghurt och jag är ett fan. Underbar konsistens och fantastisk doft.

LCN Hand Fruit & Yoghurt

Klicka på bilden för att komma till topstore

Och efter många frågor om hur många lack jag har så har jag räknat... och inräknat LCN Matte effect, Glitter effect och alla Crackle och magnetic så har jag... 207 nagellack!! Jag hade ingen aning att de var så många.


Franskt skimmer med nail art

Publicerat: 2011-08-27 | 17:53:09 i Tånaglar

Jag hade lovat att lägga upp bilder från min pedikyr men jag hann lägga till lite nail art nu så jag lägger upp de nya bilderna istället.
Först har jag målat underlack - LCN No more ridges, därefter med hjälp av en vit LCN nail art pen har jag gjort en vit fri rand. Innan LCN Super hardener - överlack målade jag ett lager Nfu Oh 39.
Idag målade jag med akrylfärg en blomma på ena stortån och ett mönster med en ros i på den andra stortån.
Laga trasig tånagel - Pedique

Publicerat: 2011-08-24 | 21:44:48 i Tånaglar

Jag har sköra tånaglar, så är det tyvärr. Jag blir trampad på eller har för trånga skor och vips så går stortånageln av i ett hörn. Varje gång känns det som att jag ska få nageltrång.
Som tur är så har jag LCN's Pedique och kan laga mina naglar, men det är ändå tråkigt när det händer.

Klicka för förstoring

Om du googlar runt på LCN Pedique kan du se många bilder på värre problem än mitt och hur LCN Pedique fixar till tånaglarna.


Nagelvecka på LCN...

Publicerat: 2011-08-24 | 19:05:02 i Naglar

... och ingen är mer ledsen än jag att jag missar, men det går inte ihop med mitt heltidsjobb tyvärr.
Idag hann jag ändå dit en sväng i alla fall. Jag hann t.o.m lära mig lite teknik av fantastiska Irina Volkova - otroligt begåvad kvinna.
Jag har redan börjat öva, och här är första försöket:
LCN Magnetic power

Publicerat: 2011-08-24 | 18:41:22 i Naglar

Fantastiskt lack från LCN målat på en kvinna med otroligt vackra händer - kanske handmodell vore något för dig F? ;)

LCN Magnetic, randiga magneten på det mörkaste lacket i magnetic serien - Iron magic. På ringfingrarna har jag även satt en stor sten.Första bilden är tagen utan blixt, den andra med blixt.

Här kan du läsa om LCN Magnetic power.
Permanent nail art - marmorering svart/grönt

Publicerat: 2011-08-24 | 18:23:12 i Naglar

Jag har i materialet lagt in först LCN svart 3D gel genom att göra cirkelrörelser med en tunn spetsig pensel, ett slumpmässigt mönster. Efter att ha härdat i två minuter penslade jag över LCN grön glassgel och där det passade lade jag i LCN cayman green hologramglittergel.

Tryck på den lilla bilden för förstoringForts. rosa tånaglar med nail art...

Publicerat: 2011-08-24 | 06:36:59 i Tånaglar

I går fixade jag mina fötter - även om jag nu har strumpor så det inte syns så gillar jag att ha målade tånaglar. Och inte förrän i förrgår ramlade blomman av, 3D-gel blomman som jag byggde upp och satte fast på vanligt nagellack.
Häftigt att den satt kvar så länge, mer än 2 veckor!


Bilder från gårdagens tånaglar kommer! :)Djurmönstrade naglar i regnbågens färger

Publicerat: 2011-08-21 | 20:17:22 i Naglar

I helgen har jag haft en av mina brorsdöttrar hos mig, och hon brukar (så fort vi ses) be mig måla hennes naglar. Den här gången frågade jag om jag fick lägga upp bilder på hennes naglar i bloggen, och det fick jag.
Hon har själv valt färger och mönster.
Stämpeln är gjord med svart konad speciallack och BM 221 samt konadplatta 69.

Lacken är Color clubs Otherwordly, Glitter envy, Turn the other chic (som jag målade vitt lack under, I ♥ LCN) Gimme a grape big kiss och Space case.
Jag lade även lite lila glitter i leopardmönstret på de lila naglarna och grönt glitter i leopardmönstret på de gröna naglarna.

Klicka för förstoring

På fötterna har jag målat först Golden rose, rosa nr 91, sedan LCN svart crackle (Black jack) och sist LCN Glitter effect.
På stortårna satte vi fimofrukter, en apelsin- och en citronskiva.

Riktigt häftigt, särskilt med djurmönstren på fingernaglarna - det kanske jag borde göra på mig själv?Lacken vi använt:
Fransfyllning

Publicerat: 2011-08-15 | 22:29:40 i Fransar

Jag gjorde mina fransar v.27. Efter två veckor gjorde jag en justering för säkerhets skull - jag skulle åka utomlands en vecka och bada i hav och pool.
Jag gjorde en liten fyllning v.29 (vilket var lite i senaste laget med tanke på solandet och badandet) och nu en sista fyllning idag. Det hade blivit ännu snyggare och fräschare om jag hade tagit bort allt material och gjort nytt men jag gör det nästa gång istället. Jag har bokat in en ansiktsbehandling på fredag, det brukar fransarna bli lite påverkade av så det kändes onödigt att göra ett nytt set innan det.

Här är bilderna från idag:


Som sagt, inte perfekt men det får duga en vecka till. Eyeliner till det och det blir riktigt snyggt, lite Twiggyögon nästan. Men inte förrän om 48 timmar då limmet inte får utsättas för vatten innan det.Nail art: lila leopard - BM 221

Publicerat: 2011-08-13 | 14:07:10 i Naglar

Jag kände för att förändra något litet, inget radikalt. Och det bekväma med att ha permanent nail art, inbyggd i materialet, är ju att jag kan måla vad jag vill ovanpå och sedan ta bort - och det permanenta finns kvar.
Jag valde att använda svart Konad speciallack på BM 221 (Bundlemonster) samt lägga i lite lila glitter från Milani One coat glitter Purple gleam på och i vissa leopardfläckar.Permanent nail art - marmorering (marbling)

Publicerat: 2011-08-07 | 21:30:54 i Naglar

Jag har tidigare sett en jättesnygg variant på marmorering med 3D gel, dock fick jag köra ur minnet när det var dags att börja fixa då jag inte hittade sidan. Nu efteråt har jag naturligvis hittat den, den är här. :)

Jag måste säga, jag ÄLSKAR LCN Glassgel! Så fantastiskt vackert.
Jag hade inte så höga förväntningar på själva utfallet (särskilt då jag var så nöjd med mina förra naglar) och jag hade inte hur mycket tid som helst då jag skulle bort på middag, men jag är jättenöjd.

Särskilt nu efter att bilderna är tagna då jag lagt på ett lager Super hardener för extra glans och sedan smörjt nagelbanden. :)

Här är bilderna:

Jag har i materialet lagt in först LCN vit 3D gel genom att göra cirkelrörelser med en tunn spetsig pensel, ett slumpmässigt mönster. Efter att ha härdat i två minuter penslade jag över LCN lila glassgel och där det passade lade jag i LCN lavendel hologramglittergel.
Klicka för förstoring
Permanent fransk - fjärilsnaglar!

Publicerat: 2011-08-07 | 14:32:25 i Naglar

Anledningen till namnet på inlägget är att jag sett andra använda det om målningen, att det ser ut som en del av en fjärilsvinge.

Efter inspiration från Tartofraises blogg bestämde vi oss för att göra en likadan fast inbyggt i materialet.
Här är resultatet.

Jag målde de vita prickarna och satte små rosaröda Nfu-Oh glitter ovanpå materialet i ena hörnet på naglarna, fast de syns inte så tydligt på bilderna. Det som skimrar i grönt är egentligen ett ljusrosa glitter som jag blandade in i materialet.

Jag blev väldigt nöjd, är sugen på något liknande själv!Fantastiska bloggar!

Publicerat: 2011-08-05 | 17:00:28 i Naglar

Jag vet att jag nämnt My simple little pleasures förut, men den tål att nämnas igen, väldigt duktig kvinna som gör instruktionsvideos för bland annat nail art marble.

Idag fick jag även upp ögongen för Tartofraises blogg, tyvärr så kan jag inte franska men man kan se på alla bilder och videos ändå. Finns ju program som översätter men det blir aldrig bra tycker jag; nail blir spik och lack blir emalj eller liknande. Ja det kan bli hur förvirrande som helst. Men som sagt, videos är alltid bra!

Här finns förresten en video på hur man kan använda solfjäderpenseln - jag har tidigare sett att man kan doppa den i glitter fför att lättare lägga på nageln då man målat överlack på ett litet område och vill ha glitter där, samt borsta bort överflödet.

Här finns en blogg med smink- och nageltutorials.


Skriv gärna och tipsa mig om era favoritbloggar!RSS 2.0