"Swarovski Certified Nail artist"

Igår blev jag en "Swarovski Certified Nail artist", en av de 9 första i Europa (10 till utbildades idag).   
Tack @celinaryden för en fantastisk kurs. Supernöjd!


Förväntansfull och nervös innan kursen.
 
Trött men glad efteråt. Här tillsammans med begåvade och fantastiska Celina Rydén. 
Starstruck!

langernails - nailartist - nails - sparkle - swarovski - swarovskicertifiednailartist

Pink chrome & chameleon chrome på rosa bas bland annat...

 
Här är några naglar jag nyligen gjort.
Chameleon chrome, pink chrome, nail art och swarovski på ena setet.
Det andra är gjort med en thermogel som skimrar i rosa och lila, men kristaller, striping tape och handmålad nail rt. All in kan man säga. :)
 
 
 
 
 
Den här rosa, skimrande gelén är en thermogel som skiftar i lila när den blir kall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#langernails #gel #lcn #lcnsweden #lcnsverige #nailart #notpolish #naglar #naglarinacka #unghie #ongles #uñas #lightelegance #playfulpink #chromenails #chameleonchrome #pinkchrome - Anna - Chameleon - LCN - langernails

Celina Rydéns nail art class imorgon!

 
Imorgon ska jag på Celina Rydéns nail art class - ska bli fantastiskt kul! Även om jag ständigt håller mig a jour med trender, färger och tekniker så är det alltid roligt att träffa någon ansikte mot ansikte och få tips, idéer och ja... helt enkelt ta del av en annan nagelterapeuts erfarenheter, lära sig dennes tekniker och uppleva andras fantasi. Det är ju oftast fantasin som är begränsande och det är lätt att fastna i vad man själv tycker är fint och häftigt och ibland glömma andra saker som man gjorde förr. 
I det fallet så är facebook fantastiskt, där det kommer upp minnen från förr med jämna mellanrum (oftast delar jag bilderna igen och då händer det att en kund ser detta och vill ha den designen).
Längtar till imorgon!
 
Idag är jag helt slut efter en heldag på Skansen med mina underbara killar vars förskola var stängd. Tur med vädret men jag är långt ifrån på topp nu en månad efter operationen.
Läggdags! Godnatt, sov gott! <3