Förlängning med mallar - Permanent fransk med nail art

Publicerat: 2014-03-23 | 15:53:31 i Naglar
 
Här har jag gjort en förlängning med mallar, jag använde en glittrig vit Sculpture formatur från LCN som heter Noble sparks. Som Sealent använde jag en skimrig som heter LCN Glaze gel Black diamond.
 
När naglarna var klara använde jag stämplar som nail art, från konad bricka m82. Sist, för att stämplarna ska sitta, ett lager överlack LCN Super hardener.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Permanent fransk manikyr med camouflage gel och nail art

Publicerat: 2014-03-16 | 19:50:00 i Naglar
 
Här har jag gjort en fyllning där jag använt LCN Sculpture formatur Glacier white och LCN Camouflage gel Cool pink. Som Sealent använda jag en skimrig som heter LCN Glaze gel Black diamond.
När naglarna var klara använda jag en stämpel från konad bricka m37 som jag även satte stenar i.
Sist, som vanligt, överlack, LCN Super hardener.
 
 
 

forts. Rosa fyllning - fransk silver med nail art

Publicerat: 2014-03-16 | 19:26:01 i Naglar
 
Här har jag bara tagit bort de vita stämplarna från förra inlägget och istället målat med en snygg silver från LCN som heter G16. 
När silverlacket torkat en stund gjorde jag stämplar från konad bricka m40 och vita prickar med LCN nail pen. Sist överlack LCN Super hardener.
Fort gjort på några minuter.
 
 
 
 
 
 

Rosa fyllning med franska stämplar

Publicerat: 2014-03-11 | 22:18:27 i Naglar
 
Här har jag gjort en vanligt fyllning (där man fyller på materialet, i det här fallet LCN Bio bond, LCN Bonder och sedan Scuplture) och avslutat med en rosa sealent som jag blandat till själv med en rosa color gel blandad med LCN Pink Sealent. Blev riktigt smyggt. 
Sedan använde jag stämplar från bricka BM 209 (Bundle munster) och LCN Stamping polish. Vit. Sist, för att det vita ska hålla bättre, använde jag överlack LCN Super hardener.
 
 
 
 
 
 
 
 

Manikyr - LCN Sunshine + nail art

Publicerat: 2014-03-11 | 06:37:26 i Naglar
 
Här har jag gjort en vanlig manikyr. Först som bas LCN's No more rigdes, sedan två lager med LCN's Sunshine och efter en stunds torktid målade jag siluetten till blomman med svart akryl färg. Blomladen lade jag LCN's snygga glitterlack Jupiter i. 
Sist ett lager överlack, LCN's Super hardener. För att minska torktiden droppande jag LCN Drop dry på.
 
När jag tog bilden hade jag haft lacket på i mer än en vecka,
man ser att det vuxit och skavts bort lite.
 
 

Manikyr - OPI's Let me entertain you + nail art

Publicerat: 2014-03-10 | 19:17:08 i Naglar
 
Här har jag gjort en vanlig manikyr. Först som bas LCN's fantastiska underlack som även jämnar ut ojämnheter, No more rigdes, sedan två lager med OPI's Let me entertain you och efter en stunds torktid använda jag stämplar från konads bricka m62 (tror jag) som jag satte prickar på med LCN nail art pen.
Sist ett lager överlack, LCN's Super hardener. För att minska torktiden droppande jag LCN Drop dry på.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0