Imorgon...

 
Imorgon har det gått 2 veckor sedan senaste operationen och det känns mycket bättre. Igår körde jag bil för första gången (så jag kunde pussa på mina barn som skulle sova hos mormor och morfar). 5 minuter i bilen var inga problem så de bådar gott inför att börja jobba igen nästa vecka.
 
Att sitta lite snett går också bra även om längre stunder inte känns så aktuellt än - att göra naglar och fransar en hel dag får vänta lite. Dock kan jag nu börja lite försiktigt.
Att promenera går men inte lyfta tungt. Jag får skynda långsamt helt enkelt.
 
Här är senaste konstverken:
 
 
 
Fransfyllning volymfransar i c-böj, längd 7-12 mm.
 
LCN Magnetic Never without purple.
 
 
 

Fransförlängning - LCN - Lashlove - fransarinacka - fransariorminge - fransaristockholm - gel - gelnaglar - langerlashes - langernails - magnetic - magneticgel - neverwithoutpurple

Korall - vår och sommarfärgen.

 
Jag vet inte om det finns någon färg som jag inte haft på naglar. Och nästan varje gång känner jag att wow - den här färgen/ designen är verkligen min favorit.
Korall är en sådan färg, den här designen är en sådan design... och dessa naglar är från förra våren (de första med stenar, stämplar och glitter). Dags igen helt klart!
 
 
 
 
 
 
Och här kommer några till i samma stil och nyans:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påsklovet har inte börjat så bra...

 
... efter att ha kickstartat påsklovet med lite magsjuka här hemma så är vi nu på rätt spår igen.
Alla pigga och glada, allt tvättat och desinficerat.
 
Jag skulle gått ut i lördags och fikat med en kompis i söndags, sådant som är svårt att hinna med när man har två små barn och två jobb...
Men men, veckan är inte över än! Lite kul ska vi fortfarande hinna med. Och vackra naglar förstås!