Manikyr: LCN Recolution Shiny blue eyes, Twinkle jeans + nail art

Publicerat: 2013-04-28 | 19:28:57 i Naglar
 
De här naglarna är nu en vecka gamla! Helt fantastiskt vad det håller bra! Inte en repa!
Även om det känns konstigt och ovant med korta naglar (inte haft det sedan 2001 då jag utbildade mig!!) så känns det ändå okej när det är färg på dem. Och lite glitter! :)
Men så länge jag klättrar så måste de vara korta, och klättring är verkligen jätteroligt! Man glömmer alla bekymmer och bara fokuserar på att ta sig upp upp upp! 
 
Här har jag i alla fall målat först ett lager med 611 shiny blue eyes, sedan ytterst på "fria randen" (om jag hade någon) har jag målat med 610 Twinkle jeans och ovan på allt ett sista lager av 611 shiny blue eyes.
Allra sist använde jag stämplar från bricka BM12 och vit LCN Stamping polish. För att stämplarna ska sitta målar jag även ett lager LCN Super hardener.
 
 
 
 
 

Permanent fransk med LCN Glacier white Sculpture formatur och LCN Supreme

Publicerat: 2013-04-28 | 18:59:02 i Naglar
 
Här har jag gjort en permanent fransk med det allra nyaste resinet från LCN - Supreme,  som lanserades i Sverige på LCN Nail Fashion Day 4 april
 
Så här står det om Supreme complex:
 
"Med SUPREME erbjuder LCN en UV-ljushärdad basgelé, en skulpteringsgelé och en förslutningsgelé med det fantastiska ”SUPREME complex”.

SUPREME complex är utan syra och lämpligt för alla nageltyper. Det fungerar utmärkt att skulptera med och har allra bästa biokompabilitet.

SUPREME kännetecknas av att det känns naturligt på naglarna och har fantastisk hållbarhet. De unika ingredienserna stärker nageln och erbjuder intensivt med vård. Q10, silkesextrakt, keratin och kalcium – SUPREME kombinerar teknologi med bästa möjliga vård."

Som fransk har jag lagt Glacier white som går åt det blå hållet, för en "vitare vit".
 
 
 
 
 

Pedikyr - Wilde pedique permanent fransk med nail art

Publicerat: 2013-04-22 | 18:31:41 i Tånaglar
 
Jag blev så nöjd sist jag gjorde mina fötter så jag körde samma stil igen.
Den här gången använde jag vit LCN nail art pen till den vita "fria randen" och prickarna samt konadbricka m40 till stortårna, vit LCN Stamping polish. Lätt, fräscht och supersnyggt!
 
 

Manikyr: LCN Recolution Summer night violet + nail art

Publicerat: 2013-04-14 | 10:25:32 i Naglar
 
Nu har jag filat ner mina naglar ordentligt - jag har inte haft så korta naglar på många, många år. Men det var ett nödvändigt ont då jag har börjat klättra. Eller börjat och börjat, ska börja, bara varit där en gång än så länge. 
 
Efter att ha filat ner naglarna målade jag dem med ett gellack från LCN, Recolution, som håller i flera veckor (fast jag hinner nog tröttna innan).
När jag var klar använde jag konad m82 och LCN Stamping polish, vitt. Sist överlack LCN Super hardener för att nail arten ska sitta.
Tröttnar jag på nail arten kan jag lätt ta bort den utan att gellacket påverkas då jag använder en remover utan aceton. Från LCN såklart. :)
 
 
 
 
 

Permanent fransk med LCN Glass gel - Black jack + nail art

Publicerat: 2013-04-13 | 12:22:19 i Naglar
 
Jag ÄLSKAR LCN Glass gel! Det är så fantastiskt snyggt och nu har jag inhandlat 3 nya färger - Peacock blue som jag visat tidigare, och denna svarta och en vit. De är så himla snygga, nästa gång jag förlänger mina ska jag använda den vita helt klart!
 
Här har jag byggt ut med mallar (som man gör med glass gel) och lagt in svarta paljetter av 2 olika slag - runda med hål i samt för att markera fria randen svart glitter som skimrar i olika nyanser, i materialet. Sist använde jag Glaze gel Mystique för lite skimmer.
 
Jag kallade dem för mina "begravnings naglar" då jag hade dem på min morfars begravning, jag ville ha något dovt men ändå snyggt som matchade min svarta klänning. Det kändes inte passande att ha något färgglatt, som jag annars föredrar.
 
Jag vet inte hur det är med er men när man träffar en massa släkt och vänner till familjen som man inte sett på länge, då blir jag nervös, och för mig hjälper det att göra något speciellt, t.ex nail art, för att stärka mig själv.
Och det är ett lättsamt samtalsämne när man egentligen är ledsen.
 
 
Det var en väldigt värdig och fin begravning och jag måste säga att prästen gjorde ett fantastiskt jobb, väldigt fina, välvalda ord om morfar. Särskilt om att ens styrkor i andra sammanhang kan bli till ens svagheter vilket ju är väldigt tänkvärt.
Förlåt om jag blev lite personlig, men så blir det ibland. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påsknaglar - Glad påsk i efterskott!

Publicerat: 2013-04-13 | 11:53:01 i Naglar
 
Här, innan påsk, målade jag påsknaglar på min brorsdotter.
Jag började med underlack, LCN No more ridges, sedan målade jag ett vitt lack från LCN, NA7, som jag i vanliga fall använder för fransk manikyr.
Sedan "svampade" jag på en orange färg från OPI Flit a bit och gjorde gula fläckar med en färg från Viva la diva, 51, och när det torkat en stund gjorde jag stämplar med LCN Stamping colour, svart. Konad m1.
På ena tummen målade jag med LCN Painting colours orange och gul och svart, en kyckling som fick ett rörligt öga.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0