Manikyr: LCN Recolution Shiny blue eyes, Twinkle jeans + nail art

 
De här naglarna är nu en vecka gamla! Helt fantastiskt vad det håller bra! Inte en repa!
Även om det känns konstigt och ovant med korta naglar (inte haft det sedan 2001 då jag utbildade mig!!) så känns det ändå okej när det är färg på dem. Och lite glitter! :)
Men så länge jag klättrar så måste de vara korta, och klättring är verkligen jätteroligt! Man glömmer alla bekymmer och bara fokuserar på att ta sig upp upp upp! 
 
Här har jag i alla fall målat först ett lager med 611 shiny blue eyes, sedan ytterst på "fria randen" (om jag hade någon) har jag målat med 610 Twinkle jeans och ovan på allt ett sista lager av 611 shiny blue eyes.
Allra sist använde jag stämplar från bricka BM12 och vit LCN Stamping polish. För att stämplarna ska sitta målar jag även ett lager LCN Super hardener.
 
 
 
 
 

Permanent fransk med LCN Glacier white Sculpture formatur och LCN Supreme

 
Här har jag gjort en permanent fransk med det allra nyaste resinet från LCN - Supreme,  som lanserades i Sverige på LCN Nail Fashion Day 4 april
 
Så här står det om Supreme complex:
 
"Med SUPREME erbjuder LCN en UV-ljushärdad basgelé, en skulpteringsgelé och en förslutningsgelé med det fantastiska ”SUPREME complex”.

SUPREME complex är utan syra och lämpligt för alla nageltyper. Det fungerar utmärkt att skulptera med och har allra bästa biokompabilitet.

SUPREME kännetecknas av att det känns naturligt på naglarna och har fantastisk hållbarhet. De unika ingredienserna stärker nageln och erbjuder intensivt med vård. Q10, silkesextrakt, keratin och kalcium – SUPREME kombinerar teknologi med bästa möjliga vård."

Som fransk har jag lagt Glacier white som går åt det blå hållet, för en "vitare vit".
 
 
 
 
 

Pedikyr - Wilde pedique permanent fransk med nail art

 
Jag blev så nöjd sist jag gjorde mina fötter så jag körde samma stil igen.
Den här gången använde jag vit LCN nail art pen till den vita "fria randen" och prickarna samt konadbricka m40 till stortårna, vit LCN Stamping polish. Lätt, fräscht och supersnyggt!