LCN Croco top - Ruby forever!

Publicerat: 2011-09-26 | 22:09:03 i Tånaglar

I dag var det dags att måla tånaglarna och jag har längtat efter att pröva nya LCN Croco top - LCN's nya crackleeffektlack som spricker upp i ett krokodilreptilliknande mönster.
Det tog tid innan det sprack upp, jag hann oroa mig att jag hade målat för tjockt eller tunt... men som de säger i reklamen - worth waiting for!
Jag målade underlack först, No more ridges som vanligt, sedan ett lager av OPI's DS Radiance. När det torkat i någon minut målade jag Croco top Ruby forever. Sist Super hardener (överlack), när det spruckit upp klart.Klicka på lilla bilden för förstoring


Fler bilder...

Publicerat: 2011-09-16 | 21:48:17 i Naglar

Nu är båda händerna klara, riktigt nöjd!
Vad tycker ni?
Och vilka är era favoritnaglar än så länge? Snälla kommentera!


Permanent nail art - crushed glitter grön + akryl nail art

Publicerat: 2011-09-16 | 19:11:37 i Naglar

Jag lade in LCN crushed glitter i materialet som en variant på fransk manikyr fast smalare i ena kanten och tjockare i andra.
Innan jag avslutade med sealent målade jag en blomma och prickar med akrylfärg och ett svart mönster med LCN nail art pen Biro svart (fantastisk uppfinning!!).


Materialet


En fotoeffekt jag inte kunde motstå,
man väljer en färg (eller upp till 3) och allt annat blir svartvitt.Svart permanent fransk med camouflage gel

Publicerat: 2011-09-14 | 16:47:12 i Naglar

Jag blandade LCN sculpture med svart fint glitter och lade på den fria randen, sedan lade jag LCN camouflage gel soft rosé på nagelplattan. Sist målade jag med akrylfärg blommor och prickar på ringfingrarna. Riktigt snyggt, tyckte vi båda. :)


Är du intresserad...

Publicerat: 2011-09-11 | 20:07:09 i Allmänt

... av att komma till mig för nagelförlängning, förstärkning, fransförlängning, frans- och brynfärgning eller vaxning? Jag bor och arbetar i Johanneshov, Stockholm.
Självklart finns F-skattesedel.
Maila för prisuppgift och bokning av tid, jag tar emot främst på kvällar och helger då jag arbetar heltid på annat håll.
Fuchia attraction + Servin' up sparkle

Publicerat: 2011-09-11 | 15:07:51 i Naglar

Igår hade vi en riktigt roligt kväll hemma hos mig, några kompisar och jag, och en mina kompisar har fantastiska naturliga naglar som jag bad att få måla, vilket jag fick.
Vi valde LCN's magnetic lack Fuchia attraction med stjärnmagneten och för att få lite extra glitter lade vi till OPI's Servin' up sparkle.


Först målade jag underlack, LCN No more ridges, sedan en nagel i taget med Fuchia attraction och 10 sek med magneten över. Det är lite trixigt att hitta ett bra avstånd men jag använde mina egna naglar som "väggar" och magneten som "tak", då nuddade jag inte en enda gång. Sedan ett lager OPI's Servin' up sparkle (Serena Williams Glam slam- lacken).
Sist överlack LCN Super hardener.


Klicka på den lilla bilden för förstoring

Magnetic-lacken är så sjukt häftiga, det går inte riktigt att fånga på bild. Nu är jag riktigt sugen att måla mina egna med magnetic, om jag bara kunde välja färg! ;)RSS 2.0