Pedikyr - Wilde pedique permanent fransk med nail art

 
Tyvärr har jag tunna tånaglar som gärna går av. Särskilt i för trånga skor. "Pektårna" är särskilt utsatta eftersom på mig är de längre än stortån. 
Tur då att Wilde Pedique finns som kan både bygga ut och kamouflera när naglarna inte ser så roliga ut (som jag visat förut på en som haft nageltrång och operationer pga detta).
Här har jag gjort en permanent fransk pedikyr, rosa på nagelplattan och på stortårna blommönster med fjäril från konad m82 samt prickar med LCN nail art pen. I mönstret fäste jag 2 stenar.
 
 
 
 
 

Somriga apelsinnaglar - nail art med LCN painting colours på LCN Glass gel

 
Längtar vi inte alla efter sommaren? Även om solen skiner just nu så är värmen efterlängtad... Då kan man behöva en vitamin-kick även på naglarna. :)
 
Här har jag gjort en vanlig fyllning.
Innan jag lade på Glaze gel Black diamond målade jag med LCN painting colours, akrylfärg. Jag använde one stroke- tekniken, doppade halva platta penseln i orange och halva gul och målade en halvcirkel i kanten på alla naglar.
Sedan tog jag en smal pensel och målade vitt med. Jag använde även en spot swirl för prickar i orange och LCN nail art pen för vita prickar.
Sist som sagt, Glaze gel Black diamond, för lite skimmer.
I och med att jag förseglade efter att jag målat, hållar nail arten till nästa fyllning.